TERVETULOA ILMAISEEN WEBINAARIIN!

Valitse tästä roolisi, tutustu ja ilmoittaudu mukaan.
Taloushallinnon ammattilaisen webinaarisarja:
finago_webinaari18012018_landingpage_tausta_1920x623px.jpg

Miten tekoäly ja robotisaatio vaikuttavat taloushallintoon?

18.1. klo 13-14

Janne Fredman

Miten ja missä ohjelmistorobotikkaa käytetään ja miten tekoälyä sovelletaan asiantuntijapalveluissa?

Tervetuloa webinaariin kuulemaan mm. taloushallinnon automaation elementtejä, miten ja missä ohjelmistorobotikkaa käytetään sekä käymme läpi käytännön esimerkkejä, miten tekoälyä sovelletaan asiantuntijapalveluissa. 

Janne Fredman toimii johtavana asiantuntijana Taloushallintoliitossa. Jannella on 20 vuoden kokemus taloushallinnon tietojärjestelmien kehittämisestä ja soveltamisesta.

Ilmoittaudu webinaariin
Webinaari-Tilitoimiston-tehokas-toiminnanohjaus.jpg

Tilitoimiston tehokas toiminnanohjaus

30.1. klo 14.30-15.30

Toiminnanohjaus selkeyttää tilitoimiston töitä ja hyödyntää sen lomassa myös asiakkaita

Tervetuloa maksuttomaan webinaariin, jossa asiantuntijamme esittelee Finago Toiminnanohjauksen. Tämän jälkeen toiminnanohjausjärjestelmää päivittäisessä työssään käyttävä Tilitoimisto Tasepalvelu Oy kertoo omista käyttökokemuksistaan ohjelmiston kanssa. 

Finago Toiminnanohjaus sisältää muun muassa sopimustenhallinnan, tunti- ja projektilaskutuksen, tuntikirjauksen, työajanhallinnan sekä integraatiot. Laskutiedot voi siirtää siitä Tikoniin tai Procountoriin.

Ilmoittaudu webinaariin
InternationalRegulationsforAccounting-webinaari.jpg

INTERNATIONAL REGULATIONS FOR ACCOUNTING 8.2. klo 10-11

Peter Berg

Mitä ovat voimassa olevat kansainväliset kirjanpitostandardit? Ja miten uudet, globaalit kirjanpitostandardit tulisi soveltaa ja tulkita kansallisesti sekä alueellisesti?

Tervetuloa kansainväliseeen, englanninkieliseen webinaariin kuulemaan globaaleista kirjanpitostandardeista! Webinaarissa käymme läpi vanhat, jo voimassa olevat standardit ja uudet lisäykset sekä niiden eri tulkinnat ja implementoinnit EU:n alueella.

Peter Berg on auktorisoitu kirjanpitokonsultti jolla on yli 40 vuoden kokemus alalta. Täyspäiväisenä luennoitsijana toimiva Berg muotoilee mutkikkaatkin konseptit helposti ymmärrettäviksi, konkreettisten esimerkkien myötä.

Ilmoittaudu webinaariin
webinaari-landari-verotuksen-ajankohtaiskatsaus-2018.jpg

Yritysverotuksen ajankohtaiskatsaus 2018

Matti Pennanen

13.2 klo 10.30-11.30

Tervetuloa mukaan webinaariin jossa käsittelemme yritysverotuksen ajankohtaisia asioita, jotka tulee huomioida vuonna 2018. Käymme läpi muun muassa verolainsäädännön muutoksia, yhteisöjen tulolähdejaon poistamista ja sen vaikutuksia.

 

Ilmoittaudu webinaariin
Yrityspäättäjän webinaarisarja:
Webinaari-Saimi-Hoyer-landari.jpg

Intohimona itsensä johtaminen

 Saimi Hoyer

19.1. klo 10-11

Miten luot intohimostasi kannattavan yrityksen? Mitä itsensä johtaminen vaatii?

Tervetuloa inspiroivaan webinaariin, jossa pääset hotellijohtaja Saimi Hoyerin omakohtaisen yrittäjätarinan siivin kuulemaan intohimon tärkeydestä itsensä johtamisessa ja oivaltamaan elämän ainutlaatuisuutta! 

Saimi Hoyer on yrittäjä, Hotelli Punkaharjun johtaja, vangitseva tarinankertoja ja vahvaluonteinen tekijä  jolle on myönnetty myös Suomen leijonan ansioristi. Oman tarinansa kautta, hän inspiroi ja rohkaisee kuuntelemaan sisintä sekä uskomaan unelmiin ja tavoittelemaan niitä rohkeasti.

Ilmoittaudu webinaariin
webinaari-landari-ville-ojanen.jpg

MIKSI MIELEKÄS TYÖ EI RIITÄ?

NYKYAJAN TYÖHYVINVOINTI

8.2. klo14-15

VILLE OJANEN

Miksi mielekäs tekeminen ei enää takaa hyvinvointia työssä?  

Tervetuloa mukaan webinaariin, jossa aivotutkimuksen tohtori Ville Ojanen avaa nykyajan työskentelyn – uuden työelämän – hyvinvointia ja kertoo mistä tyonhyvinvointi koostuu nykyaikana.

Ville Ojasella on satojen luento- ja valmennustilaisuuksien kokemus aivo- ja käyttäytymistieteellisen tiedon kansantajuistamisesta ja sparraa muun muassa johtoryhmiä ja yritysjohtajia henkilökohtaisessa valmennuksessa. 

Ilmoittaudu webinaariin
Webinaari-saastoja-sahkoisella-taloushallinnolla.jpg

Säästöjä sähköisellä taloushallinnolla

20.2. klo 13-14

Sähköistämällä taloushallintonsa, yritys säästää aikaa jopa 1,5 päivää työviikosta! 

Tervetuloa maksuttomaan webinaariin, jossa asiantuntijamme esittelevät sähköisen ja pilvessä toimivan Procountor- taloushallinto-ohjelmiston käyttöä yrityksille. Tämän jälkeen toimitusjohtaja Eija Kanniainen-Ikonen kertoo, miten hän on kokenut sähköiseen taloushallintoon siirtymisen yrityksessään.

Procountor on pk-yrityksen ja tilitoimiston yhteiskäytössä toimiva taloushallinnon ohjelmisto. Pilvipalveluna toimiva ohjelmisto on käytettävissä joustavasti ajasta sekä paikasta riippumatta ja taloushallinnon tiedot ovat aina ajan tasalla.

Ilmoittaudu webinaariin