EtusivulleEtusivu  /

100 %
SÄHKÖINEN
TALOUSHALLINTO

Procountor on kustannustehokas
tilitoimiston kokonaisratkaisu, jolla
palvelet asiakkaitasi niin sähköisellä kuin
perinteisellä palvelumallilla.

Procountor on jo käytössä yli 23 000 yrityksessä sekä yli 800 tilitoimistossa ja määrä kasvaa koko ajan. Tervetuloa mukaan!

Uusi asiakas?

Kokeile Procountoria heti ilmaiseksi.

Kiinnostaako maksuton Procountorin etäesittely? Esittelyssä käymme läpi ohjelmiston perustoimintoja ja kerromme sähköisen taloushallinnon tuomista hyödyistä. Ilmoittaudu mukaan tästä!

 

procountor tilitoimistoille 

Procountor on ystävällinen taloushallinnon ohjelmisto, jonka avulla tilitoimisto voi palvella asiakkaitaan niin sähköisesti kuin perinteisesti. Ohjelmisto on kehitetty tehostamaan tilitoimiston rutiineja sekä parantamaan tilitoimiston ja asiakasyrityksen välistä yhteistyötä.

Pilvipalveluna toimiva ohjelmisto ei vaadi asennuksia. Procountor kehittyy jatkuvasti ja kaikki päivitykset ovat käyttäjille veloituksettomia.

Procountorin avulla siirrät tilitoimistosi kerralla sähköiseen aikaan!

”Procountorin käyttöönoton myötä kahdenkertainen työ katoaa ja asiakkaan kassavirran seuraaminen helpottuu.”  – Toimitusjohtaja Susanna Bergman, Ecomill Oy

Tutustu ohjelmiston ominaisuuksiin

5 SYYTÄ VALITA PROCOUNTOR

1. 100% sähköinen taloushallinto

Procountor on täysin sähköinen taloushallinnon ohjelmisto, joka toimii internet-selaimella käytettävänä pilvipalveluna. Sähköinen taloushallinto mahdollistaa, että kaikki päivitykset ja varmistukset tapahtuvat automaattisesti eikä tilitoimiston tarvitse tehdä omia asennuksia tai palvelimia. Procountor ei myöskään edellytä investointeja lisensseihin vaan se myydään aina kuukausimaksullisena palveluna. Lisäksi asiakkaitamme palvelee kiitetty veloitukseton asiakaspalvelumme.

2. Yhteiskäytöllä etuja sekä asiakkaalle että tilitoimistolle

Sähköinen taloushallinto mahdollistaa asiakkaan ja kirjanpitäjän pääsyn joustavasti samoihin tietoihin ja raportteihin. Tiedonkulku ja tilitoimiston rutiinit tehostuvat ja asiakkaalle pystytään näin tuottamaan parempaa palvelua. Procountorin yhteiskäyttö onkin sekä asiakasyrityksen että tilitoimiston etu.

3. Sähköisellä toimintamallilla puhtia uusasiakashankintaa

Procountor on jo käytössä yli 23 000 yrityksessä ja määrä kasvaa koko ajan. Autamme mielellämme asiakasyrityksiämme löytämään heitä parhaiten palvelevan kumppanin taloushallinnon asiantuntijaksi. Partneritilitoimistoksi liittymällä saat lisää näkyvyyttä tilitoimistoliiketoiminnalle.

Taloushallinto-sahkoistajan-muistilista.jpg

4. Starttipaketin avulla tehokkaaseen alkuun

Suosittelemme Procountorin tilitoimistokäytön aloitukseen tilitoimiston starttipakettia. Starttipaketti on helppo ja edullinen tapa siirtyä sähköiseen taloushallintoon. Pakettiin kuuluvissa koulutuksissa käydään läpi sähköistä taloushallintoa, Procountorin käytön aloittamiseen liittyviä asioita ja ohjelman tärkeimpiä toimintoja.

5. Partneriohjelmalla kaikki hyödyt irti ohjelmistosta

Procountorin partneriohjelma tarjoaa tilitoimistoille mahdollisuuden täydentää palvelutarjontaansa Procountorin tuotteilla ja kehittää sähköisen taloushallinnon osaamistaan. Sähköiseen taloushallintoon siirtyminen on tilitoimistoille samanaikaisesti sekä suuri mahdollisuus että haaste ja haluamme tukea tilitoimistojemme liiketoimintaa partneriohjelman muodossa.

Onnistunut
ohjelmiston vaihto

Ohjelmiston vaihtoon liittyvät toimenpiteet on syytä suunnitella
hyvin, jotta taataan onnistunut kokemus asiakkaiden lisäksi myös
tilitoimiston työntekijöille. Tarjoamme onnistuneeseen ohjelmiston
vaihtoon Procountor Onni -projektin, joka sopii niin pienille kuin
suurillekin tilitoimistoille.

”Procountor Onni -projekti on kuin oma henkilökohtainen personal trainer, positiivinen eteenpäin tuuppaaja. Erityisesti myynnin, koulutuksen ja ohjausryhmän tarjoama jatkuva tuki auttoi ohjelmiston vaihdossa.”
– Sanna Mikkola, Toimitusjohtaja, Taloushallinta Uniikki Oy

LUE LISÄÄ ONNI PROJEKTISTA JA TILAA VELOITUKSETON ESITTELY

Perinteinen
palvelumalli

Procountorilla voit palvella asiakkaita myös perinteisellä palvelumallilla. Procountor Tallennus on suunniteltu tilitoimistoja varten ja se on helppo sekä erittäin kustannustehokas ratkaisu tilitoimiston sisäiseen käyttöön.

Procountor tallennus

TILAA PROCOUNTOR-OHJELMISTO
JA STARTTIPAKETTI

käyttöösi yhdellä sopimuksella

Tilaa tästä

 

Tuki ja koulutus

Pilvipalveluna toimiva Procountor ei vaadi erillisiä
ohjelmistoasennuksia. Käyttöönoton tueksi tarjoamme monipuolista
koulutusta ja veloituksettoman asiakaspalvelun.

Tuki ja koulutus -sivustolta löydät vastaukset usein kysyttyihin
kysymyksiin, ohjekirjat ja videot, sekä koulutuspaketit.

Tutustu tuki ja koulutus -sivustoon


Myyntipalvelumme antaa mielellään lisätietoja:

myynti@procountor.com
Puh. 020 7879 830

Lataa ilmainen näyte tästä!