Procountors mobilutvalg fornyes i august

Procountors mobilutvalg fornyes i august 2020

Procountor fornyer mobilutvalget knyttet til behandling av kvitteringer. Heretter kan man bruke Procountor Kvitterings kjente fotograferingsfunksjoner for kvitteringer i applikasjonen Procountor Mini. Slik utvikles Mini til å bli et enda mer dekkende verktøy for våre brukere av elektronisk økonomistyring. Brukerne kan godkjenne, kontrollere og dimensjonere fakturaer, føre fakturaspesifikke samtaler og ta bilde av kvitteringene ved hjelp av den samme applikasjonen.

Bruken av Kvittering-applikasjonen avsluttes den 15. august 2020. Etter dette kan man ikke ta bilder av kvitteringer med Kvittering-applikasjonen. Kvitteringer man allerede har lagret, finner man fortsatt i Procountor, enten i Nye kvitteringer-widgeten på forsiden eller i fakturaenes vedlegg, avhengig av om kvitteringene er behandlet eller ikke.

Kvitteringsbehandlingen til Procountor Financials-kundene går over til Procountor Mini-applikasjonen. Samtidig fortsetter faktureringen av Kvittering-applikasjonens kvitteringsfunksjoner (kr 49 / bruker / miljø / måned) i Mini-applikasjonen. Faktureringen av Kvittering-applikasjonen avsluttes tilsvarende etter månedsfakturaen for juli.

Det er mulig å teste kvitteringsfunksjonene ved å laste ned applikasjonen og logge seg inn med Procountor-brukernavnet og passordet. Fotograferingen av kvitteringene starter med plus-ikonet på startsiden.

Kontrollering, godkjenning og dimensjonering av fakturaene samt fakturaspesifikke samtaler kan også brukes gratis i Mini i fremtiden.

Hovedbrukeren kan avslutte bruken av de betalte funksjonene i Kvittering- eller Mini-applikasjon for hver enkelt bruker i Procountor-miljøets brukerinnstillinger. Da kan ikke brukeren bruke funksjonen det gjelder, og miljøet blir ikke fakturert for bruken av mobilapplikasjonen lengre. I brukerinnstillingene kan man også hindre alle brukerne i å ta betalte applikasjoner i bruk.

Procountor Minis fotograferingsfunksjoner er ikke tilgjengelig for Ledger-kunder.