Procountor Minin veloituksettoman kokeilujakson ehdot

 

  1. Järjestäjä

Accountor Finago Oy (jäljempänä "järjestäjä”, Keilaniementie 1, FI-02150 Espoo) 
 

  1. Osallistumiskelpoisuus

Procountor Minin ilmaiseen kokeilujaksoon aikavälillä 1.1.-28.2.2022 ovat oikeutettuja ne Procountor Taloushallinto -ohjelmiston käyttäjät, jotka eivät ole käyttäneet Procountor Minin maksullisia ominaisuuksia ennen kokeilujakson alkua. 
 

3. Kampanja-aika

Kampanja on voimassa 1.1.-28.2.2022. Järjestäjä voi lopettaa edun tarjoamisen, muuttaa edun luonnetta sekä määrää omalla päätöksellään ja ilman erillistä ilmoitusaikaa. Veloitukseton kokeilu hyvitetään kokonaisuudessaan helmikuun laskutuksessa.

 

  1. Kuinka osallistut kampanjaan

Osallistuminen tapahtuu lataamalla Procountor Mini mobiilisovellus Google Play kaupasta tai App Storesta ja aloittamalla Procountor Minin käyttö. Procountor Mini on Procountor Taloushallinto -ohjelmiston kanssa yhteensopiva, joten käyttääkseen Miniä käyttäjällä tulee olla tunnukset Procountor Taloushallinto -ohjelmistoon.
 

  1. Tilauksen jatkuminen ilmaisen kokeilun jälkeen

Procountor Minin tilaus jatkuu veloituksettoman kauden (1.1.-28.2.2022) jälkeen toistaiseksi voimassa olevana. Minin ympäristökohtainen hinta veloituksettoman kauden jälkeen on 5,95 eur / kk / käyttäjä. Hinta veloitetaan yrityksen Procountor-laskulla. Mikäli et halua jatkaa Minin maksullista käyttöä, voit lopettaa sen helposti Procountorin käyttöasetuksista. 

 

  1. Sääntöjen hyväksyminen

Nämä säännöt ja järjestäjän niiden perusteella tekemät päätökset sitovat kaikkia osallistujia. Hyödyntämällä Procountor Minin ilmaisen kokeilujakson sitoudut noudattamaan näitä sääntöjä. Järjestäjä ratkaisee sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet. Jos kampanjaan osallistuvaa on syytä epäillä vilpistä tai osallistumisesta muuten kuin säännöissä mainituin tavoin, järjestäjällä on oikeus hylätä etu osallistuvalta taholta. 

Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden Procountor Minin ilmaisen kokeilujakson ehtojen sekä näiden sääntöjen muutoksiin. 

Kysyttävää? Ota meihin yhteyttä myynti@finago.com