Tervetuloa yrittäjän asenneaamuun to 28.11.2019

Yrittäjän asenneaamu 28.11.2019

Yrittäjän asenneaamu on veloitukseton tapahtuma pienille ja keskisuurille yrityksille. 

Valjasta itsesi vuoteen 2020! Salli itsellesi rento aamupäivä ja tule kuulemaan inspiroivia puheenvuoroja huippuasenteesta sekä suoriutumisesta painetilanteissa. Puhujina paikalla Marjo Huhtala ja Helena Åhman. Aamupäivän päätteeksi tarjoamme rennon verkostoitumislounaan.

Tilaisuus on avoin kaikille yrityspäättäjille. Tapahtuman järjestäjänä toimii Accountor Finago, jolle sähköinen taloushallinto on sydämen asia.
 
Ilmoittaudu tästä »
 

Yrittäjän asenneaamu sosiaalisessa mediassa:

Twitter: #asenneaamu2019

Instagram: #asenneaamu2019

Tule mukaan paikan päälle!

Ilmoittaudu mukaan nauttimaan mielenkiintoisesta ohjelmasta ja mukavasta seurasta Helsinkiin.
 
Aika:
Torstai 28. marraskuuta 2019, aamupäivän tapahtuma

Tapahtumapaikka:
Hotelli Crowne Plaza Helsinki
Mannerheimintie 50
00260 Helsinki

Ohjelma

Yrittäjän asenneaamuun kuuluu mielenkiintoisia asiantuntijapuheenvuoroja, aamupala ja lounas.

klo 8.00
Aamupala ja ilmoittautuminen

klo 8.30
Tervetuloa asenneaamuun

klo 8.40
Marjo Huhtala: Kohti huippuasennetta!
Onko taseessa oma kohtaamispääoma kunnossa vai kuralla?

klo 9.40
Sähköistämällä säästöjä
tutustu Procountoriin ja hoida yrityksesi taloutta reaaliajassa
 
klo 10
Tauko
 
klo 10.10
Helena Åhman: Suoriudu painetilanteessa –
valjasta keskusteluälykkyytesi

klo 11.10
Mahdollisuus jäädä verkostoitumislounaalle

Marjo Huhtala

Marjut HuhtalaMarjo Huhtala on muutosjohtaja ja valmentaja. Asiakasyritysten kanssa hän toteuttaa intohimoisesti ja uteliaasti konsepteja, jotka vahvistavat johtajuutta – asennetta, vuorovaikutteisuutta ja systemaattisuutta. Marjon kanssa projektipäälliköt, esimiehet ja johtajat saavat mahdollisuuspotentiaalinsa esiin. Valmentautunut ihminen on vahvempi ja toimii ammattitaitoisesti

Helena Åhman

 
Helena ÅhmanHelena Åhman on ihmismielen ja tilannetajun – ja sikäli myös paineisten tilanteiden hallinnan ammattilainen. Työpsykologian tohtorina ja tietokirjailijana toimiva Helena Åhman on juuri nyt ajankohtainen, häneltä ilmestyi lokakuussa uusi kirja Keskusteluälykkyys painetilanteissa. Kaikille ilmoittautuneille tarjoamme Helenan kirjan erikoishintaan!

Finagon sähköisen taloushallinnon tuotteet

Accountor Finago tarjoaa helppokäyttöiset ja luotettavat taloushallinnon ohjelmistot, jotka parantavat taloushallinnon ajantasaisuutta, joustavuutta sekä tehokkuutta. Tutustu sähköisen taloushallinnon tuotteisiimme:
 
  • Procountor on pk-yrityksille suunnattu sähköisen taloushallinnon ohjelmisto, jolla voit hoitaa yrityksen taloutta reaalialiajassa ajasta ja paikasta riippumatta.Finagon sähköisen taloushallinnon ohjelmistot
 
  • Finago Solon avulla toiminimen, ammatinharjoittajan ja pienen osakeyhtiön laskutus sekä kirjanpito on helppoa ja suoraviivaista. Finago Sololla hallitset yksinkertaisesti yrityksesi tuloja ja kuluja eri muodoissa.