Finago

Hyvä asiakkaamme

Vallitsevan koronatilanteen ja Suomen rajojen sulkemisen vuoksi joudumme valitettavasti varautumaan siihen, että OpusCapitan kautta vastaanotettavien paperisten ostolaskujen skannauspalvelu sekä PDF-laskujen vastaanotto eivät toimi normaalisti. Sähköpostitse lähetettävien aineistojen osalta kyse on niistä ostolaskuista, jotka lähetetään @docinbound.com-loppuisiin sähköpostiosoitteisiin.

Yhteistyökumppanimme OpusCapitan skannauskeskus sijaitsee Tallinnassa. Tällä hetkellä skannaukseen menevät ostolaskut siirretään Helsingistä Tallinnaan päivittäin rekalla. Jos Helsingin ja Tallinnan välinen lauttaliikenne vähenee tai pysähtyy, myös skannauspalvelu häiriintyy tai keskeytyy.

Toinen mahdollinen riski on Tallinnan skannauskeskuksen sulkeminen väliaikaisesti. Skannaustyötä ei voida tehdä etätöinä, joten liikkumisen ja kokoontumisen rajoitukset vaikuttavat skannauskeskuksen toimintaan. Skannauskeskuksessa käsitellään fyysisten ostolaskujen lisäksi myös sähköpostin PDF-liitteinä välitetyt ostolaskut, jolloin myös näiden sähköpostitse lähetettyjen aineistojen käsittely viivästyy tai keskeytyy. 

Tilanne saattaa vaikuttaa myös yrityksenne omien myyntilaskujen lähetykseen. Myyntilaskuna PL-osoitteeseen tai sähköpostiskannaukseen lähetetty lasku saattaa mennä perille mahdollisesti viiveellä, jos vastaanottajalla on OpusCapita käytössä. 

Suosittelemme, että tiedotatte tilanteesta omia toimittajianne ja pyydätte heitä lähettämään jatkossa kaikki laskut aitoina verkkolaskuina. Jos tarvitsette verkkolaskut käyttöönne, löydätte lisätietoa TÄÄLTÄ. 

Teemme töitä sen eteen, että löytäisimme toisen tavan tuoda sähköpostitse lähetettävät PDF-laskut sisään Procountoriin. Kerromme asiasta lisää mahdollisimman pian. 

Ystävällisin terveisin Accountor Finago

 

Finago | Facebook Finago | Instagram Finago | Youtube Finago | Twitter Finago | LinkedIn

Accountor Finago Oy /  Keilaniementie 1, 02150 Espoo,   Suomi

Osoitelähde: Accountor Finagon asiakasrekisteri
Valitse sähköpostiasetuksistasi mitä viestejä haluat vastaanottaa.
Voit tarvittaessa poistua pysyvästi postituslistoiltamme samasta osoitteesta.